Supa de fazan

Se pune din nou la fiert la foc mic, împreună cu: morcov, ţelină, ceapă, pătrunjel rădăcină, tocate mărunt sau în sferturi, după preferinţe... Spre final, când carnea este aproape fiartă se adaugă sare.
Dintr-un ou, puţină sare şi cca. 150 grame de făina de grâu facem o cocă pe care o întindem foarte bine, o împăturim şi apoi o tăiem cât mai subţire - vor ieşi cei mai buni tăiţei de casă!
Se adaugă tăiţeii la supă, iar după ce au fiert se opreşte focul, se adauga patrunjel verde frunze şi se acoperă cu un capac.
Este o supă delicioasă, foarte bună şi pentru copii şi pentru zile friguroase!
Cei care poftesc la o ciorbă de fazan foarte bună, adaugă mai multe legume (de prin casă) şi înăcresc zeama cu borş de putină.
Vă dorim poftă bună!
Text: Sânziana
Foto: Sânziana